JELÖLÉSSEL ÉS TANÚSÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KIEGÉSZÍTŐ TANÁCSADÁS – TŰZ- ÉS ROBBANÁSVÉDELEM VONATKOZÁSÁBAN

Egyre több – főként gyártó – szervezet szembesül azzal a kérdéssel, hogy a különféle tanúsításra, minősítésre, szabványos jelölések rendszerében helyt kell álljanak.
Itt viszont jönnek azon kérdések, melyek olykor már meglévő háttérismeretekre, tapasztalatokra építenek. Ami pedig nem feltétlenül áll rendelkezésre minden cég esetében.

CE, TMT, ATEX… Melyik, mikor, mire szükséges?
Miért van szükség egyáltalán tanúsításra, minősítésre, szabványos jelölésekre?
Ki készítheti, ki nyilatkozhat és kié a felelősség?
Mikor milyen szervezet bevonása szükséges?

Ezen gondolatok mentén, igyekszünk választ nyújtani megannyi kérdésre, melyek – munkáink során – rendre felmerülnek a Tisztelt Megrendelőben, vagy akár csak Érdeklődőben.

19 990Ft + ÁFA

Betekintés

Leírás

Vásárlás menete és felhasználási feltételek

Megrendelés → Egyeztetés → Számla → Fizetés, könyvelés → Dokumentum (védett PDF állományban), jelszó

A ZRÍNYI Tűz- és Robbanásvédelmi Kft. fenntart minden további feldolgozással és/vagy terjesztéssel kapcsolatos jogot. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a dokumentum(ok) egészének vagy annak részeinek feldolgozása, másolása, értékesítése. A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket vonhat maga után.

Egy dokumentum megvásárlása egyetlen személy vizsgára történő felkészülését hivatott elősegíteni. Az állományok tovább nem adhatóak, nem sokszorosíthatóak. Azok egy személy által történő olvasására nyílik lehetőség. Ettől eltérő cselekmény jogsértésnek minősül.